Baju Hijau Tudung Warna Apa yang Sepadan? Inilah Ideanya

Sebenarnya, warna baju hijau tudung warna apa? Kami mempunyai cadangan untuk warna tudung yang sesuai untuk pakaian hijau untuk menjadikan penampilan anda kelihatan lebih bergaya.

Warna hijau tidak terhad kepada hijau gelap atau terang, tetapi terdapat pelbagai derivatif warna. Panggil hijau zamrud (atau biasanya dipanggil botol hijau), hijau bijak, untuk zaitun hijau.

Oleh kerana warna hijau berbeza-beza, pasti ramai Bae Hijab juga masih mahu mengetahui kombinasi pakaian hijau dan warna tudung yang betul.

Baju Hijau Tudung Warna Apa yang Sepadan?

Tidak perlu dikelirukan lagi untuk mengetahui warna pakaian hijau yang sepadan dengan tudung, inilah inspirasinya!

1. Baju Hijau Tudung Warna Apa? Putih

Pakaian hijau bijak masih menjadi kegemaran pakaian hijau untuk tudung. Tidak perlu dikelirukan tentang warna pakaian hijau bijak yang sepadan dengan tudung, hanya cuba mencari warna yang paling mudah dan neutral, seperti putih!

Gabungan kedua-dua warna ini sesuai untuk anda yang suka rupa minimalis. Pilih pashmina putih yang digayakan dalam lapisan mudah, sangat sesuai sebagai warna tudung yang sesuai untuk pakaian hijau bijak. Mudah tetapi cantik!

Pakaian hijau bijak juga sesuai dengan mana-mana tudung warna yang masih berasal dari putih, seperti putih pecah atau putih.

2. Hitam

Baju hijau tudung warna apa? Sama seperti hijau bijak, baju hijau botol sesuai dengan mana-mana tudung warna yang disenyapkan kerana warna botol yang bersemangat.

Di samping itu, baju hijau botol sesuai dengan tudung dari sebarang warna yang neutral, terutamanya hitam!

Anda boleh memakai pashmina hitam biasa semasa memakai baju atau mana-mana bahagian atas yang berwarna hijau terang. Penampilan anda kelihatan lebih menakjubkan!

3. Baju Hijau Tudung Warna Apa? Beige

Warna apa yang dipadankan dengan baju hijau dengan tudung? Bukan sahaja hitam dan putih, terdapat juga kuning air atau kuning air sebagai tudung yang sesuai untuk pakaian hijau lumut. Anda boleh memakai tudung warna ini dengan bahagian atas hijau yang dalam.

Gabungan pakaian hijau lumut dan tudung kuning air memberikan rupa yang ringkas tetapi bergaya.

4. Peach

Hijab neutral bukan satu-satunya warna yang sesuai dengan hijau bijak. Untuk mengetahui warna pakaian bijak yang sepadan dengan tudung, mula-mula tentukan warna yang anda mahu paparkan.

Sebagai contoh, jika anda mahukan rasa pastel, anda boleh menggunakan gabungan pakaian hijau dengan tudung pic seperti ini.

5. Hijau Sage

Jika anda masih tertanya-tanya apa warna pakaian hijau bijak yang sepadan dengan tudung, sudah tentu jawapannya adalah ya kepada rakan-rakan warna hijau yang sepadan juga!

Eits, untuk menjadikan penampilan anda lebih kontemporari, pakai pashmina dalaman hijau bijak yang mudah dibentuk secara praktikal.

6. Armi atau Hijau Tentara

Baju hijau tudung warna apa? pakaian hijau zaitun yang kelihatan pucat ternyata sangat sesuai apabila digabungkan dengan tudung hijau tentera.

Tidak perlu memakai tudung yang rumit, hanya dengan pilihan tudung segi empat tepat segera yang kini menjadi hits. Set sat-set praktikal dan langsung! Jika anda tidak mempunyai yang segera, anda boleh menyemak tutorial gaya hijab segi empat tepat berikut.

7. Olive

Adakah anda mempunyai koleksi pakaian bijak yang besar di dalam almari? Tenang! Tidak perlu dikelirukan tentang tudung warna bijak warna yang sepadan dengan anda, anda boleh memilih tudung dengan nada warna yang lebih gelap.

Gabungkan pakaian hijau bijak dengan patut.

Jom, baca!

Cermin Mata untuk Muka Bulat yang Bertudung

8. Baju Hijau Tudung Warna Apa? Pink

Bagi Anda yang mahu kelihatan feminin tetapi masih tertanya-tanya warna baju hijau yang sesuai dengan tudung warna apa, rupa ini boleh menjadi inspirasi anda!

Anda boleh mencampurkan dan memadankan pakaian hijau bijak dengan skirt maxi dan tudung merah jambu berdebu. Lengkapkan pakaian anda dengan kasut putih neutral!

9. Taupe

Ini adalah salah satu warna hijau yang membuat anda keliru! Jika anda memberi perhatian, masih ramai yang tertanya-tanya apa warna pakaian daun hijau yang sepadan dengan tudung.

Baju daun hijau sesuai dengan mana-mana tudung warna yang masih mempunyai unsur-unsur warna neutral! Taupe adalah salah seorang daripada mereka. Anda boleh mengatakan taupe adalah campuran warna coklat dan kelabu neutral, menghasilkan warna yang unik.

10. Baju Hijau Tudung Warna Apa? Kelabu

Tudung yang sesuai untuk baju hijau seterusnya berwarna kelabu. Warna ini memang dikelaskan sebagai warna neutral, tetapi sedikit rumit apabila digabungkan dengan warna lain.

Jika anda mencampur dan menandingi salah, hasilnya boleh membuat anda kelihatan kusam. Jangan risau. Apabila digabungkan dengan hijau, kelabu sebenarnya menjadikan warna lebih tepat!

Leave a Comment