Fesyen Pelik Hajjah Neelofa “Bawah Longgar, Atas Sampai Berbalut…”

Fesyenmoden.com – Neelofa memohon maaf secara terbuka kepada orang ramai terkait kontraversi majlis pelancaran tudung ketika dalam sebuah kelab malam, Kuala Lumpur. Insiden tersebut benar-benar cukup pelik karna Neelofa menampilkan fesyen yang tak elok bagi wanita muslimah.

Wanita bergelar Hajjah tersebut mengenakan tudung balut telinga nampak dengan bawah longgar. Beliau sebelumnya telah mengadakan pelancaran collection fesyen terkini yang bertema Naelofar La Dolce Vita untuk Raya Aidilfitri 2022.

Jom tengok : Fesyen Baju Raya 2022 Terkini Cantik

Penasaran dengan Foto fesyen yang ditampilkan jom tengok.

Neelofa
Neelofa
Tudung Balut
Tudung Balut
Comment 1
Comment 1
Comment 2
Comment 2
Comment 3
Comment 3
Comment 4
Comment 4
Comment 5
Comment 5
Comment 6
Comment 6

Foto Neelofa Di Fesyen Swarovski Tarik Perhatian Netizen

Lain halnya saat tahun lalu ketika mengikuti feysen Swarovski, MILAN. Neelofa mampu pukau ramai Netizen. Dress berwarna merah dan perak tersebut nampak cantik dan elok. Selain itu, pada acara fesyen tersebut Neelofa menjadi satu-satunya artis yang mewakili Malaysia.

Swarovski hanya mengundang 100 tetamu saja dan salah satunya Neelofa. Pada beberapa foto yang nampak Neelofa begitu senang karena dapat berfoto bersama bintang terkenal Hollywood.

10 20 30 40 50 60 70 80 90

Pada foto terlihat ada artis Martha Hunt, Shanina Shaik, Alessandra Ambrosio serta duta besar karlie Kloss. Bangga betul kita orang punya artis ni, yang mampu setanding dengan artis Hollywood. Neelofa buktikan jika Malaysia berjaya di luar negeri.